fredag 1 april 2011

Fotograf Ström och en confession....

Vi har fått fara runt som små tettingar för att fota lite roliga bilder till tidningen. Med oss i bilen fanns ett par ombyten kläder, en hårborste och hårvax. Smart tänkt fru Ström!


Ombyte nr 1 + skolväska på ledig skoldag...



Men se där, 25 minuter senare, ombytta i bilen på motorvägen o mamman fixat fripporna.

Fniss, jag ser ut som en världsreporter, Morgan Pålsons syster typ...



Världens bästa Lurre med redan fotade kläder. Attans.







Lite andra kläder o andra frippor utanför vårt hus.




Basses älsklingar :-)


O här kommer min confession:

Jag o vi har ju haft som mål som mål att bo i ett engelskspåkigt land med varmt klimat. Det sa jag på intervjun också. Ok, det var skitkallt ute idag, typ 5 grader, men eftersom jag sagt som jag sa också, o eftersom just värmen är en av anledningarna till att vi just nu bor o verkar här så skulle jag aldrig nånsin låta mej förmedras och ta på en en tjock tröja o visa mej frusen i tidningen. Alltså fick det bli shorts o bara ben. Man kan ju inte se tempen på fotot, o har jag lätta kläder så ser det i allafall lite varmt ut. Eller hur? Vi frös så vi skakade, o stackars barnen. Vilken mamma ni har?!
Hade hemmalunchdate med E o två döttrar, väldigt trevligt och roligt. En av flickorna är jämnårig med Cajsa. Så skönt att se mitt lilla spagettibarn glad o sprallig. De lekte häst rätt så mycket, inte helt oväntat ju. Tack snälla ni för trevligt sälle, ses snart!!

Nu är jag apatrött, tacksam för en god dag och och väldigt glad för att någon vill köra många mil för att besöka oss (mer eller mindre frivilligt)

Kram till er alla,

Åsa - genomfrusen 


6 kommentarer:

  1. Hej vännen, vilka fina bilder! Kul att se lite bilder på dig oxå :-)
    Fint hus, fina bilar och en fin familj!!!
    Kram S.

    SvaraRadera
  2. Sophia: Tack sötaste, skönt att bilderna blev bra, o det roligaste var nog hela fotoprojektet med alla ombyten o fix. Som ett stort familjeuppdrag. Det finns också en del "bakom kulisserna" foton från dagen, när jag fixar frippor och basse roddar med kameran. Kul!

    Kram till dej

    SvaraRadera
  3. ÅÅÅÅ vilka fina bilder ni har tagit! Bra tänkt med kläderna också, jag tror nog att du har en reporterkarriär på gång (ser man ju tydligt på bilden)som tänker så klokt! :) Det gjorde inte jag när jag blev inbjuden som journalist att vara med på inspelningen av en tv-gudstjänst i Bankeryd, jag skulle ställa frågor till prästen efter predikan. Jag kom i mina vanliga vintersvarta kläder och såg att alla andra var vårlikt vit-rosa-lila med bara ben. Sänds i teve 15 maj ju...
    Kram!

    SvaraRadera
  4. hrmmmpf nu försvann min kommentar....ja ja mitt egna fel!
    skrev iallafall att det var roligt o se huset (jag hade snickrat ihop en annan modell av det i fantasin) mkt fint! Fårrden är knappast sörjd när ni har dessa fina bilar på uppfarten istället. Å fina kort på hela familjen...
    //veronica

    SvaraRadera
  5. Kul med intervjun. Och fina bilder, Fru Pålsson! ;)

    SvaraRadera
  6. Gabriella! Tack vad rar du är, vi är bra på att lovebomba :-) Ojsan, knasigt med vintersvarta kläder, men vet du, jag tror att den enda som tänker på det är du. Vad spännande, kanske kan man få se din intervju på nätet sen?

    Veronica: attans vad dumt o helt onödigt med kommentarer som trillar bort. Gillas inte, man blir irro. Tack för att du gav dej påét igen! Mmm, visst är det fint, på utsidan iaf. O japp, bilarna är fina o blänkande.

    Anna: ska bli roligt att se intervjuen på riktigt sen, o vad det blev av allt mitt blaj o fotande. Gillar att vara fru Pålsson känner jag, o kan också ha det lite som mitt alibi.

    Kram till er!

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!