onsdag 20 april 2011

Finaste huset på Holden beach och en underbar present i lådan

VI hyrde ett hus tillsammans med familjen Dahlstrand. Huset hittade vi via en hemsida där husägare hyr ut direkt utan någon förmedling. På hemsidan såg huset tipptopp ut, men vi har ju lärt oss av egna erfarenheter att bilder inte visar sanningen så att säga (heja oss!). Det visade sig tack o lov att huset som heter Celebration, var en riktigt höjdare och snarare bättre i verkligeheten. Vilken tur vi hade. Vi gjorde en liten spontan undersökning av resten av husen på ön och insåg snabbt att vi hade fått tag i ett av de finare. Gräsmattan underbar, huset rent o  fräsch, personligt, välskött, bra utrustat och på alla sätt bäst. O pool.

Huset ligger på Holden Beach, vid gränsen mellan North o South Carolina ungefär, o det är en ö. Vi fick god valuta för de 200 dollar per natt vi betalade per familj. Inget hotell i världen slår Celebration. Och om namnet, när vi for omkring på ön såg vi att merparten av alla hus hade ett namn, och det var kul att se vad alla hette. Typ, Wright on the beach (förmodligen familjen Wrights hus va?) Pelican peech, Tommys recess o Dolphin view o såna tuffa namn. 

Här är "vårt" hus



Husen är byggda på pålar för pga för att inte skadas så mycket
när stormen drar in havet på land. Fiffigt och smutt.


Bästa Basse, som trots krisen på arbetet kunde följa med och faktiskt emellanåt koppla av
och vara vanlig pappa, man, vän och människa. Ett par telefonmöten och lite
klassiska "Basse går i cirklar o pratar på stranden samtal" o något supertidigt möte var allt. Heja Basse!


Tidig morgon (inte jag som fotat med andra ord)



Japp, så här såg det ut, en underbar vistelse. Många roliga hus och sol. God mat, o andra onyttigheter. Skönt och härligt på alla sätt.

När vi kom hem, låg det här i lådan, så rätt i prick, SKOLKRITOR, och så gulligt. Lillasyster Linda har påskfixat åt Lucas o Cajsa. Hon har hjärtat på rätta stället den lilla fina tjejen, världens bästa lillasyster. O visst, dom är för goa i den där åldern... Puss Linda.




Nu ska jag inte stesa mer med bilder på världens bästa hus. Jag dyker i bädd, min egna och den skönaste. Hoppas att ni sover gott nu, och att solen skiner på er i morgon. 

Kram från Åsa - som om hon kunnat, köpt Celebrationhuset rakt av.


4 kommentarer:

  1. åh det var ju som taget ur nån fin film. förstår att du mått gott där! varför går somliga i cirklar när de pratar i telefon? Har en här hemma som gör det oxå....tänker de bättre då ha ha?
    Nu blir det påskfirande....ha en trevlig helg!
    /Veronica

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ha haft det jättemysigt!! Jag har också en man som brukar ha telefonmöten med Europa på beachen..... men det kunde vara värre, skönt att Basse fick lite vila också. Glad Påsk på er alla!!

    SvaraRadera
  3. Holden Beach!! Då är vi bara ett snäpp från er nu. Vi är i Myrle beach!
    Äkta beach-hus hyrde ni också!
    Själva är vi ett condo, det får'la duga det med!!
    Kram!!

    SvaraRadera
  4. Veronica, tror att dom är lite som han den där Baltazar vi såg på tv för tusen år sen.... Mmm, det var verkligen underbart fint, hoppas att du har haft en fin påsk.

    Christina, jättemysigt och skönt. All teknik är väl på gott o ont, men mest gott tycker jag. Hoppas att ni haft en god påsk.

    Men Annika, helt galet nära med tanke på att landet är stoooort. Hoppas att ni hade det underbart på Myrtle, ska kika på din blogg o uppdatera mej snart.

    Kram till er!

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!