onsdag 13 april 2011

Bra saker som gjort mej glad hittills idag....

Tur att jag for hemmifrån, för tassandet på vinden verkar vara borta alternativt har odjuret vikt hädan. Ett bevis på att tankens kraft är stor och att affirmation fungerar!

Bra saker fram till nu, 14.30

1. Basse verkar ha kontroll, eller i alla fall näsan över ytan. Känner igen hans tåga o jäklar annackas som äntligen kommit åter. Företaget som han arbetar för, ett anrikt svenskt från vår hemort,  vinstvarnade i måndags på börsen i Stockholm, orsaken är fabriken i Orangenburg i South Carolina. Största krisen i företagets nästan 100-åriga historia. Nu gäller det att kavla upp ärmarna. Kom igen Basse-bus!

2. Har styr på papper, iaf idag...

3. Överlevde bilfärd tur och retur downtown.

4. Utomhuslunch med härliga tjejer på flashig restaurang. Skratt och hög igenkänningsfaktor på våra erfarenheter. Härligt, o god mat. O cheesecake from heaven.

5. Glada barn med bara lite läxa hoppade av skolbussen. Härliga historier om deras skoldag.

6. Utanför ytterdörren stod den här:

Från bästa grannen Nancy, blev så glad!
7. Cirka 20 grader o sol

8. Pappret med våra ihopsamlade donationer till skolans stora insamlingsevent på fredag är inlämnat. Har lyckats få flera människor att skänka pengar till Lucas o Cajsa. Känner mej stolt!

 9. Imorgon får vi svenskbesök, om så bara för en kväll eller så. Kära mellankusinen Marcus. Vi längtar!

10. Har inte så ont i benhinnorna idag.

Så är det här hos mej, hoppas att ni också har en bra dag, det unnar jag er!

Kram 

Åsa - förmodligen världens mest lyckliga o tacksamma flicka

2 kommentarer:

  1. vilken dag, åh vad kul att Marcus kommer till er, bor han i UVESA han med eller?
    Idag har Inez sovit duktigt och verkar ha haft mindre ont i magen, hoppas att det är så för det är hemskt att se när hon skrynklar ihop hela ansiktet och skriker när det kör i magen.
    Idag skrattade hon ljudligt förresten, hon lät lite hes men väldigt gullig, jag grät lite av lycka. I morgon ska vi gå på babymassage.
    Såg på börsnyheterna det där med H:a, inte bra, hoppas att C styr upp allt utan att bränna ut sig helt.
    Inget Skype idag för jag är trött och vill bara gå och lägga mig, ska vänta in en matning av Inez först men sen så ska jag såååååva.
    Pussa dina underbarn.

    SvaraRadera
  2. Har tänkt en del på hur allt funkar i det stora landet du är. Det är ju nästan ett krav att en är hemma o roddar upp allt....det verkar ju vara en halvtidstjänst att läsa papper o fylla i till skolan, sen alla insamlingar, uppe på det ska du hinna hjälpa till med läxor, fixa allt i hemmet, hämta lämna...jisses du har gått från en (vad jag tror) 100% tjänst här hemma till en 200% tjänst där borta! Du är duktig som fixar allt! Ha det bra!

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!