torsdag 26 maj 2011

Snabba tankar om gårdagen o en som kysste en LLAAMA

Hoppsidajsi, trött som en björn, vet inte varför. Jetlag efter storstadstripp kanske?

Varmt, skönt och soligt, 97 F som högst.

Hur man räknar om F till C.... Man minskar F med 30 o delar resten med 2 = 97 - 30 = 67 / 2 = 33 C. På ett ungefär, ibland får man lägga till eller ta bort några grader. Smart va?

Swinteam gick bättre. Cajsas fjärilssim gjorde succé. Eller kanske inte....

Ms Nesselwood fick kyssa laman, gulligt. Skolan hade field-day med hopptorn och hinderbana och glass o sånt. Laman ville hela tiden gå fram till Cajsa. Antar att den kände att hon älskar djur.

Hur fraktar man en lama till en skola?

Idag håller jag tummar för att Basses presentation inför höghöns gör succé. Hönsen åkte i privatjet över Atlanten, åkte i lång bil och bjuds på kaffe kl 09.30. Annars är allt hemligt. Öh?

Barnen har träningsvärk, mamman också men inte från simning.

Nu tar jag tag i torsdagens övningar, vaknade visst lite för sent.

Åsa - LLamalover <3

4 kommentarer:

  1. Härligt att det går bättre med simningen, träningsvärk är skönt :-)! Fast jag trodde 97 F var mer än 33 grader, för att 95 är 35... Hm, klurigt ;-). Jag har lärt mig F i femsteg, dvs att för varje 5 C är det 9 F, så om 0 C är 32 F, så blir 5 C 41 F osv... Visst, de exakta graderna däremellan blir väl lite si och så, men man slipper huvudräkningen, ha ha! Hoppas allt gick bra för Basse också! Jag slår en pling senare. Kram!

    SvaraRadera
  2. Å jag har fortfarande svårt för F. Jag har bara "lärt" mig att vissa grader F är sådant jag gillar eller lagar mat i hahhaaa! Annars måste jag alltid tänka efter en massa.
    Lama??? Tror jag missat ngt.... ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. ...kanske åldern som ger sig till känna!!!!

    Snart kommer jag o tar hand om dig!!!

    SvaraRadera
  4. Jenny: Kan inte säga att jag blir mycket klokare av ditt tips, verkar vara fööör mycket räkning det också. Alternativ kanske är att man delar med veckans nummer, gångar med antalet dollar på en gallon liksom. 97 är varmt i vilket fall.

    Saltis: 430F ligger på topplistan ju, likaså 72F.... :-)
    Laman, hihi. Det var en fundraising på skolan o den fröken som fick mest pengar satsade på sig fick resolut kyssa en lama. Galet med sött!

    Linda, jag veeet, jag har blivit kallad tant både en o två gånger denna vecka. Gör inget, men bra att du kommer o livar upp mej.

    Kram till er!

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!