söndag 8 maj 2011

Giddy up och i vild galopp eller när dom målade på en ponny

Den stora dagen för Cajsan. 10 årskalas, med sockersöt slisktårta. I stallet tillsammans med favvo-ridfröken Lisa och lite kompisar. Fint väder med. Jag gillart!





Ja nåt sånt här såg det ut, jag gissar att höjdpunkten var när de fick måla shettisen Moony. Stackars ponny... Men roligt hade de och en del kladdade mer än andra om man säger så. Gör inget, färgen var tvättbar. 

Dom fick rida en tur på Cajsas favvohäst Lenny, som hon från början trodde hette Lennart. Lennart är ju ett av de vanligaste hästnamnen annars, o särskilt här i USA ju. Not!
Lite lekar, lite tårta, titt på getter, rykta en häst och klappa en hund. Cajsa var helt salig, o skönt var väl det. 

Lennart, we love you!



Nu är det dags att samla ihop sig, planera upp en ny fräsch vecka. Basse åker till...  ja just det, Orangeburg. Jag har date med advokat Bill när han ska hjälpa mej att immigrera. Hilfe! Jag hoppas att jag slipper köra omkring på honom, skulle vara mardröm för mej. Jag har ju lite svårt med höger o vänster. Hittar dåligt, kör lite virrigt och blir helt panikutmattad av att köra på motorvägen. Skulle bli ännu värre med en sprätt, en stel o butter advokat bredvid mej i bilen. Som jag dessutom skulle vara tvungen att chittchatta med. På engelska, tvi vale säger jag bara. Håller tummarna för att karln ordnat sig en hyrbil. 

Önskar er en god vecka!

Åsa - som älskar high-heels-ridskolan och Lennart

PS: dagens inlägg tillägnas min svenska väninna Marie som också bor här. Dom har haft inbrott i sitt hus i natt medans de sov. Finner inga ord, men skickar kramar. Ibland blir jag verkligen rädd o trött på skurkar o banditer. Skämmes! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!