måndag 15 augusti 2011

Ok, vi är redo. Svennebananbesök på ingång

Hur härligt tror ni att det känns nu? Om ett gäng timmar landar härliga Jonas i Charlotte o han ska vara vär gäst i mer än två veckor. Vår Jonas, Jonte, vår fina vän som vi har känt i hundratals år, sen innan jag o Basse blev ett par för sisådär snart 22 år sen. Jonas som avgudas av barnen, Jonas som har sjuk humor och Jonte som känner oss utan o innan. Han är den ende som besökt oss i alla våra bostäder. Bara det är imponerande kan jag lova för det har flyttats en del i Ströms liv.

Imon kommer han äntligen, gästrummet är i tipptoppskick, kylen fylld och umgås-mood ligger i stargropsrna. Egensinniga och för oss egna Jonas-Åsa-Claes uttryck är avdammade o väntar på att få användas. Vi packar in oss i bilen på onsdag efter lunch och kör till Florida, en tur på 8-9 timmar eller så. Vi är världsabäst att åka bil tillsammans, inte en tråkig sekund. Många långa bilturer har det blivit, främst när vi bodde i Bayern o Jonas åkte med på tur eller retur. Många påhittade bil-lekar o många härliga samtal.

Vi kör på onsdag som sagt, vi ska bo på Daytona beach och besöka Universal studios o Seaworld (som har varit en dröm för mig sen jag var lite, ahhh, nu ska jag få uppleva!!)Vi lurar lite på Kennedy space center, eller rättare sagt pojkarna gör för jag o Cajs känner oss bortskämt ointresserade av rymd o raketer. Får se hur det blir, skönt att komma iväg och SKÖNT för Basse att vara ledig lite. Han är sliten nu, hårt jobb länge börjar ta ut sin rätt. Spoilierad semester pga kris i företaget, jobb sena kvällar o tidiga mornar och konstant funderande. Aldrig fri. Tycker synd om Basse, han sliter hårt. Nu har han iaf lovat att lägga in out of Office o lämna både mobil o dator hemma är vi far. Tror att det är av yttersta vikt att han får koppla av och bara vara Basse, pappa, make o vän ett par dagar. Han behöver kraft o energi, han behöver leva!

Så där ja, då vet ni vad jag pysslar med de närmsta dagarna, hör av mig när man minst anar det.

Åsa - glad för Jontebesök och mån om min man

9 kommentarer:

  1. Ha så superduperskojigt med Mr.Jones - några Pernforsare och lite Jonashumor så kommer ni att ha det asakul, önskar att jag vore där med er.
    Har inte jag varit i alla era bostäder utom USA ? Eller bodde ni på ytterligare ngn ort än den utanför Nürnberg?
    Pussa dina och jag pussar mina

    SvaraRadera
  2. Vad kul att få komma iväg. Och med en vän tillika!

    Ha så himmelens kul nu och rymd och raketer ÄR kul. Ge det en chans i alla fall...

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Såååååå kul med Sverige besök! Alltid!!!! Ha det underbart på er roadtrip!! Och hoppas Basse kan vila och ladda batterierna lite.....
    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Ah Åsa!!! Lovar ditt inlägg. Så himla skönt det är med en polare som Jonte. Jargonger som dammas av och så få vara ihop i två veckor med en maffig road trip på det. Yes!
    Vill också ;)

    Jag förstår Basse helt och fullt. Det känns som jag inte riktigt kopplat av på flera år ibland. Helt rätt med Out Of Office. Släppa jobbet och mailen o telefonen. Han behöver tanka upp sig. Vara mer er helt enkelt!!

    Kramar och have fun!

    SvaraRadera
  5. Malina du fina. Japp, Rothenburg blev inte förärat av besök. Mysig stad men lustig lya... Holmstrandsgatan på V-näs? Jag känner också att näää, vi ska nog försöka lugna ner oss med flyttandet. Urk!

    Taina, tack. O okejrå, jag ger rymd o raketbasen en chans, jag gjört!

    Christina, tack! Vi ska ha kul o här ska batteriladdas!

    Lotta, men uhu, du måste varva ner du också, o vara rädd om dig. Inget jobb i världen är värt att sabba hälsan för, även om ditt jobb är oerhört viktigt tycker jag.
    Lovar du mig? Är rädd om dig med förstår du!

    Kramar till er

    SvaraRadera
  6. Va roligt med besök från en kompis som Jonas. Hoppas Basse får koppla av riktigt ordentligt nu, ha det bäst på semestern och men Jonte

    Kram

    SvaraRadera
  7. Fröken F, tack! Vi ska ha bäst semme så det stänker om det. Ha det så bra du med, kram

    SvaraRadera
  8. Härligt med besök! Och även att ni allihop ska dra iväg till Florida för lite ordentlig samvaro och ledighet. Det verkar som om Basse är i stort behov av det.

    Ha det så kul.

    Kram

    SvaraRadera
  9. Camilla, tack! Vi ska ha superkul, kommer inte att bli några problem tror jag. Hoppas att du har det bra du också!
    Kram

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!