torsdag 15 mars 2012

Veckans utmaning

Inga ormtrauman idag tackolov, hua. Satt uppflugen på ett staket som en cowboy eller nåt o staketpratade i solen med grannen, vågade inte riktigt trava omkring i gräset. Men jag jobbar på det, mental träning de lux. Grannarna tycker hur som helst att det är roligt att reta mej för mina ormproblem, får bjuda på det.
Underbart väder idag med, nyp i armenskönt, uppåt 28 grader. De bleka lånkorna visas i shorts. Blåbleka, inte snyggt men snart har de återfått normal hudfärg.
Varje vecka har Cajs ett gäng ord som ska övas på. De har en meny (eh?) att välja aktiviteter som ska göras med orden, 4 per vecka, rättstavningsprov på fredagen. Brukar gå ganska bra, vi kör hårdträning med skriva o läsa just nu. Den här veckan däremot, hoppsan Kerstin vilka ord. Inga lätta ord att uttala så man hör skillnad. Känn på den här tex. Scent, sent o cent. På min brittisk småländska amerikanska, sooo cute accent låter de exakt likadant. Eller air och heir. Lika som bär, som air....
Opp, vi kör vidare, måste bara väcka flickebarnet som visst somnat på golvet mitt i en solstråle. Söt!

// Åsa - utlänning

2 kommentarer:

  1. Jättebra övning. Man skulle nog snappa upp ett och annat också. Förstår Cajs som blir helt uttröttad här så att hon måste vila lite. Ah låter as nice med 28 grader. Jag ska inte klaga för vi sticker ju på California road trip här nästa vecka.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Deriree, kattsingen vad roligt att ni ska åka tillbaks på tripp hit. Ni kommer få det underbart gissar o hoppas jag! Ha en skön helg o res försiktigt!
    Kram

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!