tisdag 3 april 2012

Ströms testar snaskesnuskfrulle och snart hej Sverige....

Okidoki, påsklov, tidningen lämnad till tryck, sol, hundar på resort, väskan packad med varma kläder. Känns som att vi ska på skidsemester utan skidor... Ryktet och prognosen säger kyla, känns sisådär att kliva ur flipflops och i Uggs. Att få träffa människor jag älskar mer än själva livet, att få hetsäta Greveost och filmjölk överväger det kalla. Syftet med resan är tungt, ska begrava älskade fina gammelmor Ulla. Tråkigt, sorgligt och väldigt tungt. Så det är med blandade känslor jag hoppar på en Lufthansamaskin och slumrar över Atlanten.

Hursomhelst, idag har vi ätit onyttig frulle resdagen till ära. Hur gott? Makalöst gott o precis så onyttigt det kan bli. Små små knapriga frasiga kanelbullar som gör mjölken lika söt som kalaspuffarna gjorde på 80 talet.
Jag gillart, apagott. Undantag, absolut men ändå. Ibland blir jag sådär spontan o crazy och käkar det mest onyttiga som finns verkar det som.
Kelloggs Cinnabon får 5 strömming av fem möjliga, bara för att jag är på det humöret. Fråga mej i morgon bitti, så kanske betyget är betydligt lägre.




Innehåller iallafall vitamin D, o är
av multigrain. Stort!


Nu sätter vi oss i solstolen en stund, Basse o jag. Går igenom packning o bara njuter en stund innan vantar o vinterjackan tas på.

O ni som undrar vart Cajsans fisk mr Queen ska vara medan vi är borta.... Han ska vaktas av Basses jetsetvän, som bor i ett penthouse mitt i city, som flyger omkring i första klass, som sällan eller aldrig lagar mat och har en egen butler och som bara för att han så gärna vill, tar sig an kampfisken mr Queen över påsk. Gulligt va?

Glad påsk önskar jag er också, glöm inte att göra äggskals-säkring innan ni går lös o hetsäter ägg. Jag avskyr äggskals serni! På riktigt.

Åsa - älskar värme

12 kommentarer:

  1. Ja, det är kallt här i norra Småland just nu. Vi åker mot Stockholm imorron och sen hem till Madrid till helgen. Hoppas ni får en bra resa, trots allt.

    SvaraRadera
  2. Låter himla naks! Ja kanske inte frullen då jag är inte superförtjust i söta saker till frukost men annars verkar ni ha det mysigt! :-) Härligt med Sverigeresa också!!!!! Och heja Kamfisken! Hoppas han får det bra i Penthouse och inte får höjdsjuka ;-)
    Och visst är värme härligt. Nu har den återvänt hit ocksåe fter en vecka med kyligare temperaturer. Idag är runt 20 och imorgon ca 23 tror jag prognosen säger. Perfekt med andra ord! :-)
    Ha nu en jättefin resa och en skön påsk!
    Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. Tidningen lämnad till tryck! Det låter spännande! Vad är det för tidning?
    Kalaspuffar, Ohh så gott! Tyckte jag som barn, idag för sött! Roliga luffarna ser ut, som små kanelbullar! Har aldrig sett dem!
    Välkommen hem och hoppas du får fina dagar!
    Glad Påsk-kram... Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hem, till Sverige menade jag såklart! Ditt hem är ju där du är nu. Kram igen!

      Radera
  4. Ja Glad Påsk hoppas ni får en bra resa. Usch jag har inte alls någon lust att lämna soliga Kalifornien för att resa hem till någon kyla. Vart tog våren vägen? Men ni kommer säkerligen att njuta massvis ändå.
    Kram och trevlig resa. Njut till fullo av allt.

    SvaraRadera
  5. Ja, tyvärr är det kallt nu. Gårdagen bjöd inte på mer än +2 grader. Brrr. Så det är bra att ni har varma kläder med er.

    Den där firren, mr Queen, kommer nog att få det bra i penthouset. Med egen butler o allt.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Tänker på er Åsa! Tufft och mycket känslosamt att resa hem för att gå på begravning.

    Vi har haft skönt i Stockholm idag, jag har till och med blivit varm och drack kaffet utomhus, mot husväggen. Svensk vårkänsla, mycket påsk i luften. Bullar. Ostmacka. Lökar, påskris, fågelkvitter.

    Kram! Safe flight

    SvaraRadera
  7. Hoppas att ni har det så bra ni kan hemmavid. TUNG anledning att åka hem för.
    Vet att vädret hemma verkligen varit "sådär", men what the heck, spelar roll när ni får vara med nära och kära samt HETSÄTA!!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  8. Oh my God, säger jag bara. Hur kan jag ha missat något så smaskigt? LÅter helt magiskt gott.

    Tipsar dig att smaka Cinnamon Toast Crunch, socker och kanel och i mitten någonstans en liten tunn flinga som blir helt perfekt god med mjölken. Mmmmmums!

    Hoppas att ni har en bra Sverigeresa!

    Kram Karin

    SvaraRadera
  9. Hej Åsa!
    Gå in på min blogg. Har nåt till dig där!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Har aldrig kommenterat förut men läst din blogg länge. Bara älskar den. Vart har du tagit vägen? Kom tillbaka, please..

    SvaraRadera
  11. Right now it sounds like Wordpress is the preferred blogging platform out there right now.
    (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    Also visit my blog post: anti cellulite treatment

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!