onsdag 4 september 2013

Isglasskris

Mm, idag är tanken att vi ska dela ut 1245 styck läskiga fast poppis isglassar på lunchen i skolan, ja det där jag skrev om häromdagen. Lite freezer pop crisis på morgonen. De hade inte fryst sej, vi har alltså stoppat in lådor med såna där tinade saftisglassar i cafeterians frysrum. Smart va? Vi hade ju tillomed öppnat kartongerna... I morse gjorde vi en utifallatt check, oh nej. Inte så där värst frysta. Kris, på riktigt. Är ju inte jätteroligt att behöva ställa sej på skolgården o ropa till alla skolbarn med biljett för isglass i handen att we are soooo sorry, ingen freezerpop idag. 

Vi har lagt ut glassar på plåtar, möblerat om hela frysrummet för att få plats. Frysen är lika stor som mitt vardagsrum. Ökat kylan till minus 700 grader typ och håller alla tummar för att alla hinner frysa. Som på löpande band håvar vi ut de som stelnat till. Eh? Kallt! Shorts o linne, inga vantar. Har lämnat skolan nu och lämnat över till teamet i  6th grade. Värmer mej med hot chocolate (lögn) på biltvätten för att tina upp. 

Så kan det hända i fru Ströms liv, spännande hela tiden.

Nej tack isglass liksom.

Over and out, 

Your icegirl living on the edge.

7 kommentarer:

 1. Låter som ett tufft uppdrag detta med isglassarna. Nästa gång kanske det får bli något annat som blir lite lättare att dela ut. Jag hoppas att glassarna uppskattades.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som ett tufft uppdrag detta med isglassarna. Nästa gång kanske det får bli något annat som blir lite lättare att dela ut. Jag hoppas att glassarna uppskattades.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hittade ingen mail till dig så jag testar denna vägen!
  Såg ditt Insta om alla mynt och har hittat vad du ska göra med dem ;-)
  http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/83/db/b0/83dbb08db94f30a157942f6305d563c6.jpg

  SvaraRadera
 4. Ah jag har precis insett att du har borjat blogga igen! Vad skoj! Jag har saknat dina rolig inlagg det senaste aret. Mina kollegor brukar alltid undra vad det ar jag sitter och fnissar at pa jobbet (pa lunchen sa klart .. inte nar jag egentligen borde jobba ju! ;-)) och det ar oftast at nagot av dina inlagg :-). Millan

  SvaraRadera
 5. Härligt att du är tillbaka! Har saknat dina klockrena inägg!! Hoppas allt bra.
  Kram, Charlotte i Louisville

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Oj oj oj! vilken blogg girl! :)
  Super intressant med hur du lägger upp en klar bild av dina vardagar o upplevelser!
  Började precis läsa dina bloggar och jag diggar dom ! :)

  Här är min mail, kontakta mig så gärna. Jag har viljat flytta till USA men vet ej hur jag ska börja för känns lite stuck här i Sverige!

  nicolinalinnea@gmail.com

  Några tips och tricks hade varit The highlight of the day girl !
  Cheers :) !

  Nicolina

  SvaraRadera
 7. You have translate engine in your blog? It make me and other visitor from other country try read your post. Thx for your visit sometimes ago.

  Keep blog, I see, you stop blogging at 2013, return and write and post again

  SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!