måndag 2 juli 2012

Festlig helg...

Huuhuu, helgen har varit het, illvarm, galet varmt faktiskt. Varningar på tv och på nätet, stanna inomhus. Drick mycket, var stilla. Hemma i vårt hus har airconditionen gått på högvarv men ändå har vi tyckt att mmm, ett par grader kallare hade inte gjort ont. Jag har ägnat det människor som inte har ac, eller kanske inte ens ett hem, många tankar. Undrar vilket som är värst, sträng kyla eller galen värme?

Dubbelfest i fredags, hejdåfest för Cecilia med familj som gjort sitt här och tar sitt pick o pack och flyttar hem till Stockholm. Trevlig bartömningsfest, provisoriska möbler, nästan 100 personer o galen värme. Glamsvett, nää. Tråkigt och ledsamt att de flyttar, avskyr avsked. Torka tårarna i bilen och drar till nästa fest, överraskningsfest för ms Lauren. God mat, trevliga människor och drinkar som satte sina spår dagen efter.

Igår hade vårt område 4 juli fest, sedvanlig garageinfartspartaj, medhavd maträtt och babbel babbel. Fyrverkeri på golfbanan och underbar temperatur efter åskovädret som välkommet dämpade hettan. Inga konstigheter, kom som du är. Älskart!

Nu är det lite fix o tricks inför nästa besökande, bästa Anna o fina Lars. Som jag har längtat efter dem! Vilken tur vi har som har vänner o familj som tar sina semesterveckor och sparade slantar och flyger över för att hälsa på oss. Lyckliga vi!

Åsa - bortskämd och glad

2 kommentarer:

  1. Åhh. Äntligen är du tillbaks. Lycka :)

    SvaraRadera
  2. Gött att du är tillbaka Åsa!
    Jag har verkligen saknat dina festliga inlägg.

    Kram

    SvaraRadera

Tack snälla för att du tar dig tid att kommentera, blir glad!