tisdag 3 april 2012

Ströms testar snaskesnuskfrulle och snart hej Sverige....

Okidoki, påsklov, tidningen lämnad till tryck, sol, hundar på resort, väskan packad med varma kläder. Känns som att vi ska på skidsemester utan skidor... Ryktet och prognosen säger kyla, känns sisådär att kliva ur flipflops och i Uggs. Att få träffa människor jag älskar mer än själva livet, att få hetsäta Greveost och filmjölk överväger det kalla. Syftet med resan är tungt, ska begrava älskade fina gammelmor Ulla. Tråkigt, sorgligt och väldigt tungt. Så det är med blandade känslor jag hoppar på en Lufthansamaskin och slumrar över Atlanten.

Hursomhelst, idag har vi ätit onyttig frulle resdagen till ära. Hur gott? Makalöst gott o precis så onyttigt det kan bli. Små små knapriga frasiga kanelbullar som gör mjölken lika söt som kalaspuffarna gjorde på 80 talet.
Jag gillart, apagott. Undantag, absolut men ändå. Ibland blir jag sådär spontan o crazy och käkar det mest onyttiga som finns verkar det som.
Kelloggs Cinnabon får 5 strömming av fem möjliga, bara för att jag är på det humöret. Fråga mej i morgon bitti, så kanske betyget är betydligt lägre.




Innehåller iallafall vitamin D, o är
av multigrain. Stort!


Nu sätter vi oss i solstolen en stund, Basse o jag. Går igenom packning o bara njuter en stund innan vantar o vinterjackan tas på.

O ni som undrar vart Cajsans fisk mr Queen ska vara medan vi är borta.... Han ska vaktas av Basses jetsetvän, som bor i ett penthouse mitt i city, som flyger omkring i första klass, som sällan eller aldrig lagar mat och har en egen butler och som bara för att han så gärna vill, tar sig an kampfisken mr Queen över påsk. Gulligt va?

Glad påsk önskar jag er också, glöm inte att göra äggskals-säkring innan ni går lös o hetsäter ägg. Jag avskyr äggskals serni! På riktigt.

Åsa - älskar värme